Tävlingsvinnare.

Ja, då är tävlingen avgjord.  Jag fick inte in några stora mängder bilder, vilket inte var förvånande med den korta tävlingstiden, men de som kom in var genomgående bra. Vilket gjorde det betydligt svårare att välja en vinnare. Eftersom jag är förtjust i lite udda bilder så stod det dock mellan fyra stycken i slutet, jag fick ner det till två och sedan var det helt omöjligt att välja. Helt omöjligt. De två bilderna jag fastnade för är helt olika, den ena är i det närmaste helt perfekt tekniskt och den andra är sämre tekniskt men är så jäkla annorlunda och spännande. Så jag beslutade för mig att ha två vinnare. Den ena vinnaren får de sedan tidigare aviserade Leech glasögonen, den andre får ett annat par från samma test. Den modellen har utbytbara linser i färgerna Gult, Koppar och ofärgat.

Om vinnarna kontaktar mig genom mail så kan vi säkert reda ut vem som ska ha vilken modell.

Grattis till Hasse Molin och Mikael Pertmann.

 

 

 

 

Hassebild                                                                                                                            Foto: Hasse Molin

 

Mipertbild                                                                                                                             Foto: Mikael Pertmann

 


Comments are closed.