Om

Fotograf Ulf Börjesson – [mad] trout productions.

Jag heter Ulf Börjesson och har jobbat som fotograf och bildredaktör i nästan 30 år, i huvudsak på Sveriges näst största morgontidning, Göteborgs-Posten.

Sedan september 2014 så har jag jobbat som frilans. Jag fotograferar, skriver och jobbar med layout med inriktning på magasin, men jag fotograferar också bland annat porträtt, reportage och produkter.

Förutom detta så jobbar jag med att hålla föredrag om flugfiske och fotografi och jag håller också kurser och gör också enstaka dagar som flugfiskeguide.

Den här sidan är en vidareutveckling av min tidigare sida när jag enbart jobbade med nyhetsfotografi och hade kurserna och fiskefotograferandet som en bisyssla, den är därför långt ifrån färdig och jag hoppas att ni kan ha överseende med det. Det gäller också min portfoliosida:  http://madtrout.portfoliobox.se/.

Jag jobbar med att uppdatera båda dessa sajter och göra dem aktuella och informativa, men det tar tid. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta mig på ulf.borjesson@icloud.com eller 0705-179293

Flugfiske.

Någon frågade mig, som man gör ibland, varför jag flugfiskar?

Jag har funderat en hel del på det, men det enda jag kan komma fram till är att jag inte förmår att sluta, jag tog upp det där flugspöet för en massa år sedan och har aldrig lurat ut hur jag ska lägga ner det.

Till vardags jobbar jag som frilans, främst som fotograf men också som skribent och med layout. Kanske är det förtjusningen för det visuella som gör att jag fastnat för flugfiske.

För mig finns det ingenting som är så magiskt som strömmande vatten.

Ulf Börjesson

All material Copyright © 2014 [mad] trout/Ulf Börjesson