Fiske – lämplig aktivitet att utföra efter en bröstoperation

Många kvinnor är missnöjda med sina bröst och en del går hela vägen och gör en bröstoperation. Men efter en bröstoperation är det viktigt att inte anstränga sig för mycket. Om du trots det vill vara lite aktiv och inte bara ligga på sofflocket, kommer här nedan några aktiviteter du kan göra utan problem efter att du har genomgått en bröstoperation hos Motiva.

Inför bröstoperationen

Innan en bröstoperation är det mycket att ta hänsyn till. Det viktigaste är att ta reda på vad det är du egentligen vill ha för typ av bröst. Brösten du väljer ska du ju vara nöjd med under hela bröstens livslängd. Hur länge ett par bröst håller varierar också, vilket är något du måste ta reda på innan du genomför en bröstoperation.

När du väl har bestämt dig för vilken typ av bröst du vill ha, då är det dags att kontakta någon som kan genomföra operationen åt dig. Hos Motiva får mängder av kvinnor hjälp varje år med att få sin drömbyst och det kan du också få. På deras hemsida kan du läsa mer om vad de har för produkter att välja mellan samt kontakta en plastikkirurg.

Efter bröstoperationen

När du väl har utfört din bröstförstoring eller korrigering, är det viktigt att du inte utför allt för aktiva aktiviteter. Då är nämligen risken stor att stygnen går upp och/eller att implantaten flyttar på sig. Istället bör du utföra aktiviteter som du tycker är givande och roliga, men som inte är särskilt aktiva. Några exempel på såna typer av aktiviteter kan vara att:

  • Fiska med vänner och familj.
  • Gå promenader.
  • Shoppa.
  • Fika på stan.
  • Gå på bio.
  • Besöka museer.

Det är viktigt att aktiviteterna varken är allt för fysiska eller utsätter dig för en risk. Om du skulle råka ramla eller slå emot bysten hårt kan det innebära en stor fara då området är ömt och måste få tid på sig att läka ifred. Stötar och rörelse är därför viktigt att undvika, liksom aktiviteter som kan innebära en risk för att utsättas för den typen av påfrestningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *